Advertisement

Vrijmetselaars Stichting Centrum Voor de Gezondheid van Mannen

Vrijmetselaars Stichting Centrum Voor de Gezondheid van Mannen

Toen ik vertelde dat een deel van de 100 km Oxfam-Goqii trail walker team, heb ik afgesproken. Mijn eerste reactie was dat er niets nieuws is over lange afstand wandelen. Ik doe het de hele tijd en doe het in de Himalaya en de Shayadri heuvels.

Maar, toch is er nog een nieuwe uitdaging in het doen van de 100 km trail walker. Heb het wel eens gedaan en ik zou zeggen, het is nog steeds een uitdaging voor mijzelf een uitdaging om mijn eigen uithoudingsvermogen.

Dergelijke informatie was gewoon buiten het domein van mijn dagelijkse leven. Maar het veranderde allemaal voor me op die middag in juli. Als de diagnose zonk in de leeftijd van onschuld en onwetendheid afgelopen voor mij. Ik werd gegrepen door puur maag-karnen angst. In 32 jaar oud, ik voelde een soort van onsterfelijkheid, dat alleen de jongeren ervaring. Het concept van de dood was geweest van een externe één. Ik zag het aan het einde van een lang leven, na jaren van vervulling, voldoening en vreugde. Ouderdom was iets dat ik keek uit naar het delen met mijn vrouw. Ik had nooit overwogen het idee van de dood die mij in mijn prime.

gezondheid van de vrouw advies

Ziek, of met een verkoudheid of de griep, kan verergeren COPD en verergeren uw longaandoening Respiratoire infecties die de oorzaak zijn van congestie, hoesten en ademhalingsproblemen zijn ernstiger wanneer u lijdt aan COPD, dus zorg ervoor dat je handen te wassen, vaak en vermijd contact met mensen die ziek zijn te beperk uw blootstelling aan ziektekiemen. Je moet ook voorkomen worden rond harde, irriterende dampen en elke vorm van rook te sparen voor je longen tegen verdere irritatie.Tijdens het wandelen door de campus, bent u gebonden om te zien collega ' s met een vers kopje koffie in de hand. Als u slaapt, regelmatig en oefenen vaak, hoef je waarschijnlijk niet een ochtend brouwen om je dag te beginnen. Groene thee is een goed alternatief, bevat de helft van de cafeïne in koffie en geeft een geweldige boost aan energie.

Investeren in een kwalitatief fles water bij je te dragen overal. Als je niet veel van een water drinker, het toevoegen van verse vruchten zoals aardbeien of citroenen verbetert de smaak en heeft grote voordelen voor de gezondheid.

Controleer uw vitamine C niveaus. Mensen met een hogere bloedspiegels van vitamine C lijkt te hebben meer energie dan die met lagere niveaus. Dit kan komen doordat vitamine C beïnvloedt de productie van L-carnitine, een aminozuur dat helpt uw lichaam om vet te verbranden voor energie. De beste manier om voldoende vitamine C is van sinaasappelen en andere citrusvruchten, kiwi 's, paprika' s, broccoli, aardbeien en meloen.


Leeftijd. De ogen van kinderen behoefte hebben aan nog meer bescherming tegen de zon dan volwassenen. Maar als u neem een kijkje volgende keer dat je uit het hoofd naar het zwembad of het strand of in de speeltuin, zult u merken dat veel van de volwassenen dragen van een zonnebril maar heel weinig kinderen met een oog bescherming op alle. Vanwege hun duidelijker hoornvliezen en lenzen, de ogen van kinderen laten meer UV licht dan de meer volledig ontwikkelde ogen van volwassenen en dus zijn zelfs hoger risico van beschadiging door de zon. Veel zonnebrillen fabrikanten bieden kids' stijlen. Laat uw kinderen op te halen uit wat voor leuke beelden die ze willen, maar zorg ervoor om te kiezen voor een paar met 99% tot 100% UV-bescherming.

Laten we eerlijk zijn: Hoe vaak heb je echt profiteren van meerdere streaming video platforms, kijken naar de extra kabelkanalen u betaalt voor, of het lezen van een aantal maandelijkse tijdschriften? Kies één abonnement te annuleren vandaag, en wacht tot het geld om te beginnen langzaam druppelen in. Het bedrag lijkt misschien klein, maar het voegt de loop van de tijd: het Betalen van $8 per maand voor drie jaar voor de toegang tot een internet video service komt naar bijna $300.